SpeedStyle Championships

Schiemond 20, Rotterdam Delfshaven

Het is hoog tijd voor een nieuwe competitie in Nederland onder freerunners. Wij willen met trots ons evenement SpeedStyle Championship introduceren en jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit uitdagende kampioenschap op 14 september 2019 in Rotterdam.

Wie?

Uiteraard is iedereen van harte welkom om te komen kijken of te trainen in de Jam Area. Voor de deelnemers die mee willen doen met de SpeedStyle Championship geldt een minimumleeftijd van 15 jaar (uitzonderingen in overleg).

Wat?
Tijdens de SpeedStyle Championship draait alles om de twee onderdelen “speed” en “style”. Zoals de naam het al zegt zal tijdens de Speed-competition een uniek ontworpen parcours door deelnemers afgelegd worden, waarbij de tijd waarop dit gebeurd zo kort mogelijk dient te zijn.

In de Style-competition gaat het juist om individuele klasse waarin deelnemers hun creatieve style tentoonstellen aan een professionele jury. Naast deze competitie zal er uiteraard ook een Jam-area zijn waar iedereen lekker zijn gang kan gaan en kan trainen.

Hoe?
Voor zowel de speed- als de style-championships kunnen 16 deelnemers zich kwalificeren. Voor de speed-challenge kun je jezelf onsite kwalificeren door mee te doen aan voorrondes in de ochtend van de SpeedStyle Championships.

Voor de Style-championships geven wij van te voren vier plekken weg aan de hand van ingestuurde submission video's. Onze jury bekijkt elk filmpje en kiest de beste vier kandidaten uit die doorstromen naar de semi-finals. De andere twaalf deelnemers kunnen zich onsite kwalificeren voor de semi-finals.

Na de semi-finals blijven er per onderdeel acht deelnemers over die in de finale zullen strijden om de felbegeerde titel van de beste freerunner op het gebied van speed of style. Meer informatie over submissions en on-site kwalificatie zal spoedig bekend worden gemaakt.

Verder?
Naast uiteraard de enorme eer en een mooie beker als trofee zal er ook aan 850 euro aan prijzengeld verdeeld worden per onderdeel;

- 1e plaats € 500,-
- 2e plaats € 250,-
- 3e plaats € 100,-

Ik wil meedoen!
Deelname aan de SpeedStyle Championships en de kwalificatie kost €15,- en daar krijg je natuurlijk wel wat voor terug:

- Toegang tot unieke parcours setup
- Startbewijs voor de kwalificatierondes
- Toegang tot area’s voor atleten
- Je maakt kans op het prijzengeld


 

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Freestyle School Rotterdam

Schiemond 20

3024 EE Rotterdam

Privacyverklaring

Algemene Voorwaarden

Contact